Моника Белучи издаде тайната си! Киноиконата разкри как поддържа топ форма

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/monika-beluchi-izdade-taynata-si-kinoikonata-razkri-kak-poddarzha-top-forma/137360 LifeZone.bg
Моника Белучи издаде тайната си! Киноиконата разкри как поддържа топ форма

И на 59  години Моника Белучи изглежда зашеметяващо

Киноиконата винаги е споделяла, че фитнеса, потенето в залите и ранното ставане не са за нея.

„Аз съм като акула, за да живея, трябва да се движа. Но не обичам изтощителните тренировки“, често повтаря красавицата. Средиземноморското си чувствено тяло звездата дължи на разходките, плуването и йогата.

Въпреки зрялата си възраст, тя си остава една от най-красивите актриси в света. Италианската звезда продължава да блести. Тя дължи невероятния си външен вид не на хирургически интервенции, а на козметика, както и на режима си за хранене.

Актрисата често е споделяла, че храненето е в основата на това дали ще изглеждаме добре или напротив.

Кулинарните фаворити на Моника Белучи са пълнозърнестата италианската паста и качественото вино. Вярна на корените си, красавицата обожава паста с пармезан.

Диетата на Моника Белучи се състои не толкова в ограничаване, а по-скоро в контролирането на количеството храна.

Ако трябва бързо да свали килограми или да се втали преди важно събитие, Моника Белучи винаги се опира на тази седемдневна диета.

Здравословното й хранене включва много свежи зеленчуци, зелен чай, плодове, йогурт, яйца, печено месо, по-малко хляб и паста.

Диетата на Моника Белучи набляга най-вече на здравословното хранене, като включва дори спагети.

Източник: Ретро, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.