Мощно новолуние в Дева! За какви изненади предупреждава астролога Азарей

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/moshtno-novolunie-v-deva-za-kakvi-iznenadi-preduprezhdava-astrologa-azarey/141826 LifeZone.bg
Мощно новолуние в Дева! За какви изненади предупреждава астролога Азарей

Малко преди пет сутринта настъпи новолуние в зодиакалния знак Дева

Астрологът Азарей препоръчва през този период да обърнем внимание на здравето и на личната си хигиена, както и на облеклото си.

Добре е също така да концентрираме вниманието си върху профилактиката, прегледите, както и на лечебните процедури.

Редът и чистотата в дома ни също се грижат за емоционалното ни здраве.Топ астрологът предупреждава да се концентрираме върху служебните си задължения.

Освен това времето благоприятства за покупка на дрехи, също така и на предмети за домашно обзавеждане.

Поддържането на чистота в дома и върху нас също е приоритет на този период.

Това новолуние ще окаже положителен ефект върху зодиите Дева, Телец, както и Козирог. Докато при Рибите, Стрелците и Близнаците ще предизвика известно напрежение.

По време на настъпване на часа на новолунието и следващите осем часа е добре да напишете на бял лист желанията си и да видите кои от тях ще се сбъднат.

Темите, върху които е добре да се концентрирате са работа и развитие в професията, здраве и грижи за него, хигиената, както и домашните любимци, е съветът на Азарей.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.