МВР залято от жалби за изнасилване срещу боса на “Бедрум” Веселин Борисов 

Мутрата разкопал плажа “Смокиня” тормози служители и обръща клуба на бардак 

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/mvr-zalyato-ot-zhalbi-za-iznasilvane-sreshtu-bosa-na-bedrum-veselin-borisov-4/52462 LifeZone.bg
МВР залято от жалби за изнасилване срещу боса на “Бедрум” Веселин Борисов 

Мутрата разкопал плажа “Смокиня” тормози служители и обръща клуба на бардак 

Десетки сигнали за сексуален тормоз срещу “Весо от Бедрум”отлежават по папки и отдели в МВР. Жертвите години наред се жалват, че митичният Веселин Борисов ги е принуждавал с насилие да задоволяват животинския му нагон докато разнасят табли с шотове в дискотеката. 

Повечето от момичетата са провинциални студентки, дошли да си опитат късмета в столицата като барманки, хостеси и сервитьорки. Подлъгани от лъскавия имидж на “Бедрум” и обещания за тлъсти бакшиши, те били превърнати в безплатни проститутки за кефа на боса и верните му авери, уточняват източниците ни под пагон. 

В няколко от жалбите се описвали нечовешки гаври, включващи връзване, изнасилване с бутилки и побой, нямаш нищо общо дори с най-изчанчените сексуални практики. Шамари отнасяла всяка девойка, отказала да вдигне пола по заповед на чорбаджията. Въпреки, че някои от сигналите са с давност от 2020 г., по тях все още нямало движение. Тъкмо напротив, няколко от жалбоподателките междувременно получили заплашителни смс-и от непознати номера, приканващи ги да си оттеглят показанията ако не искат да ги намерят “нарязани на парчета в черни чували”. Други пък били набеждавани за проститутки и заплашвани, че ще се сдобият с обвинения за практикуване на най-древната професия.

Връзките на Веселин Борисов по високите етажи на властта не са тайна за никого. През 2021 г. негови булдозери изравниха със земята дюните на къмпинг “Смокиня”, а босът на “Бедрум” дори си щракна цинично селфи насред бетоновата вакханалия на плажа. Въпросният пост после бе скрит.

След като природозащитници се вдигнаха на протест, Борисов се принуди да зареже идеята за чалгаджийница на брега, но усещането за безнаказаност и самоуправство остана у хората. "Протестираме срещу повърхностните проверки от институциите, които неглижират нанесените поражения върху процесите в природата, пренебрегват обществената значимост от тези действия и прикриват фактите", написаха скандализирани жители на Созопол в протестно писмо до МОСВ.
Източник: crimesbg.com
 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.