На 21 и 27:Удря ни мощна магнитна буря!Как да се предпазим

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/na-21-i-27udrya-ni-moshtna-magnitna-buryakak-da-se-predpazim/125481 LifeZone.bg
На 21 и 27:Удря ни мощна магнитна буря!Как да се предпазим

Мощна магнитна буря ни удря през двата дни на януари-21 и 27

Те са с различна интензивност, но определено са силни. Важно е как да се предпазят хората и какво да очакват.

Също така да не планират сериозни дейности през тези два дни на месеца. На преден план трябва да е грижата за тялото, както и почивката.

Има няколко начина, които да ни помогнат да се предпазим от слънчевото изригване, също така да укрепим здравето си и то не само през тези дни.

На първо време трябва да балансирате съня си и да си лягате пред 23 часа. Специално внимание обърнете на диетата си, съветват и специалистите.

Да се изключи от менюто мазните и пикантните храни, както и такива с много сол. Добре е да не прекалявате със сладките изкушения, да не употребявате алкохол  и да се откажете от цигарите поне в тези два дни.

Прекарвайте повече време навън, разхождайте се на чист въздух, е другият съвет на спецовете, който ще ни спаси от слънчевите бури.

Важно условие при това положение е и приемът на вода. Количеството на животворната течност трябва да е балансирана.

Недостатъчното количество вода в тялото може да влияе на неговото благосъстояние. На всеки килограм телесно тегло е добре да приемате поне по тридесетина грама вода.

Източник: Здраве.то

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.