На 55: Евгени Димитров-Маестрото става татко за 4-ти път!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/na-55-evgeni-dimitrov-maestroto-stava-tatko-za-4-ti-pat/144418 LifeZone.bg
На 55: Евгени Димитров-Маестрото става татко за 4-ти път!

Миловидният Евгени Димитров-Маестрото не си губи времето

27 години по-младата му съпруга Виктория Готева е в напреднала бременност. Журналистката скоро излиза в майчинство в очакване на първото си бебе.

Докато за дясната ръка на Слави Трифонов това ще е четвъртото отроче. Музикантът вече има трима наследника от три различни жени.

Той е минал под венчило само с една жена, майката на първото му дете. И с Готева за втори път се жени.

По думите на негови колеги Маестрото винаги е отричал брака като остарява институция и никога не е искал да „повтори грешката“ от първото си венчило.

Но съдбата си знае работата и който много не иска нещо или го анатемосва, точно то му се „изсипва“ на главата.

„Или остарява, или Виктория наистина е много специална за него и той не иска да я пусне. А я задържа по всякакви начини. Но дано да й остане верен, защото Евгени не се слави като много верен и  моногамен мъж", коментират в гилдията.

Евгени Димитров и  Виктория Готева се познавали отдавна, покрай медията, но се сближили по време на пандемията. Тя тръгнала при него на уроци по пиано.

Преди да се оженят, двамата живяха заедно три години, затова решението им не е прибързано. А ние им желаем здраво и щастливо бебче!

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.