Нана Гладуиш си остава незаменима! Ромина срина рейтинга на „Съдебен спор“

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/nana-gladuish-si-ostava-nezamenima-romina-srina-reytinga-na-sadeben-spor/133830 LifeZone.bg
Нана Гладуиш си остава незаменима! Ромина срина рейтинга на „Съдебен спор“

Не става и не става

В това са убедени върлите фенове на единственото юридическо предаване у нас „Съдебен спор“

Вече няколко месеца предаването се върти без култовата водеща Нана Гладуиш.

Нейната заместничка Ромина Тасевска не само не може да достигне, но и да се докосне до звездния статут на предшественичката си.

В това са категорични феновете на изданието, но на това мнение са и шефовете на Нова, тъй като рейтинга на шоуто пада главоломно. И те са силно притеснени от факта, че Нана Гладуиш ще се окаже незаменима, въпреки че незаменими хора няма.

Защото заместничката й Ромина Тасевска не можа да върне звездния блясък на „Съдебен спор“, такъв, какъвто го направи Нана, разбира се в синхрон с главния редактор Жоро Игнатов.

Ако не се направи нещо, шефовете на медията може и да „дръпнат шалтера“ на предаването, разкриха източници от кухнята.

Все пак ръководството решило да направи последен опит да привлече отново Нана Гладуеш. Както знаем, тя не напусна доброволно, нито бе изгонена като водеща на „Съдебен спор“. А замина за Америка със съпруга и сина си, заради работата на мъжа й.

Наскоро Нана се завърна заради 1000-то издание на шоуто и епизодът наистина избухна като вулкан.

„Шефовете проведоха сериозен разговор с нея и й предложиха супер изгодна оферта.

Те й заявиха, че дори може да изчакат няколко месеца, а дотогава ще води заместничката й Ромина Тасевска. Дано Нана да се съгласи“, стискат палци шефове и фенове.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.