Напереният мачо Папи Ханс криел зверски комплекси

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/napereniyat-macho-papi-hans-kriel-zverski-kompleksi/133326 LifeZone.bg
Напереният мачо Папи Ханс криел зверски комплекси

Въпреки че Папи Ханс дава вид на мачо в светските среди, той криел зверски комплекси

За тях призна самият Константин Трендафилов, както е истинското име на пеещия поет.

Вчера той отпадна от танцувалното шоу „Денсинг старс“ и затова реши да разголи душата си. Нашареният Папи имал куп комплекси в миналото, защото бил кльощав и имал рахит като малък.

Това го превърнало в такъв комплексар, че той не можел да гледа хората в очите от срам.

„След това тръгнах на фитнес, за да помпа мускули и да трупам маса. Но колкото и да работех и извайвах тялото си, продължавах да се виждам слаб и  немощен. В един момент разбрах, че причината не е в тялото ми,  а в мозъка. С тези комплекси там трябваше да се преборя, съветвам и други да го направят“, откровеничи Папи Ханс.

„Всеки не харесва нещо по себе си. Но като не го харесваш, не бива да го прикриваш, защото така насочваш вниманието на околните към него. Вече съм на такъв етап, че пет пари не давам за външния си вид, моето самочувствие идва от други неща“, смее се Трендафилов.

Феновете на 33-годишният певец обаче са шашнати от многобройните татуировки по тялото му. За татусите си Папи Ханс признава, че някои от тях са копирани от картите Таро. Само че, за нищо на света, не би разкрил символиката им дори пред най-близките си, а ще запази тайната за себе си.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.