Напращелият бюст на Крисия наистина ли е природно чудо?(Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/naprashteliyat-byust-na-krisiya-naistina-li-e-prirodno-chudosnimki/118934 LifeZone.bg
Напращелият бюст на Крисия наистина ли е природно чудо?(Снимки)

Сладката Крисия Тодорова порасна и не спира да изненадва мрежата

Преди няколко месеца откритието на Слави Трифонов бе абитуриентка. Но с днешна дата детето чудо пусна снимки от фитнеса, с които подпали социалните мрежи.

Крисия се бе барнала само по потниче, с което тренира във фитнес залата. Феновете й веднага подпалиха, като споделиха, че й тя си е сложила силикон, като по-големите каки от бранша.

Понеже оскъдната й дреха не успя да прикрие доста издутото й деколте. Това разпали въображението на мнозина, които заподозряха, че младата певица е извършила пластична операция, за да уголеми бюста си.

Крисия Тодорова категорично е заявявала, че няма да ляга под ножа, нито да се тунингова. Но външният й вид предизвика противоречиви реакции. Мнозина заподозряха, че все пак е уголемила бюста си.

Майка й обаче категорично отрече това да се е случило. Тя заяви, че нейната щерка не си е правила подобна операция, а нейния външен вид се дължи на природни дадености.

„Така съм я родила, не е легнала да си оперира бюста, нито има желание да го прави“, категорична е майката на младия талант.

По думите й, към естествените прелести на дъщеря й се прибавят и пухкавите й устни, които също получила с раждането си.

Някои от феновете обаче не вярват това да не се е случило с хирургическа намеса. А други малко й завиждат заради това, с което я е дарила природата и то по естествен път.

Източник: България днес

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.