Направиха Ирен Кривошиева милионерка!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/napraviha-iren-krivoshieva-milionerka/110109 LifeZone.bg
Направиха Ирен Кривошиева милионерка!

Ирен Кривошиева е богата като Крез

Актрисата, която роди единствения наследник на незабравимия Стефан Данаилов вече е милионерка.

Въпреки внушителния им брой, нито един от съпрузите на Ирен Кривошиева не я е направил имотна дама. Това е сторила покойната й майка, която си отиде от този свят на достолепните 93 години през март.

Родителката й е оставила щедро наследство на двете си деца-Ирен и нейната сестра. Двете сестри трябва да си поделят имоти за милиони. Майката на Ирен бе известната столична адвокатка, с дългогодишна практика, Лиляна Кривошиева.

Тя дори е била заместник-кмет в столицата, в началото на 90-те години.

Ирен Кривошиева до последно се грижеше за болната си майка, която й създаваше доста проблеми. Докато сестра й от години е емигрирала в Америка и си пристигнала само за погребението.

Покойната юристка оставила на двете си щерки огромен апартамент на пъпа на столицата, два магазина за отдаване под наем, много декари земя и гори.

Ексцентричната актриса има шест брака зад гърба си и пет развода. Към днешна дата Ирен Кривошиева е щастливо омъжена за шестия си съпруг Николай. В автобиографичната си книга признава, че е правила аборт в шестия месец от съпруг номер три, за да роди син от Стефан Данаилов. Двамата се срещат на снимачната площадка, като по това време той  е женен за голямата си любов Мария, а тя за Йордан Марков.И наистина ражда сина им Владимир, който в момента развива успешна кариера като лекар.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.