Наталия Кобилкина изкърти: Младото ми гадже ме нарича вещица!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/nataliya-kobilkina-izkarti-mladoto-mi-gadzhe-me-naricha-veshtica/137112 LifeZone.bg
Наталия Кобилкина изкърти: Младото ми гадже ме нарича вещица!

Наталия Кобилкина се похвали, че е на екзотична ваканция в Италия

Интересното е, не че знаменитата с@ксоложка митарства по света, тя го умее и има възможности. Новината е, че тя не с курсистки, да ги обучава в играта на любовта, нито с приятелки.

В красивата Италия Наталката е с ново и то младо гадже. За което се похвали самата тя, по типичния си маниер.

„Да, на почивка в Италия съм с младо жребче. Ама приказка е! Той ми прави такива неща, които досега никой не ми е правил.

Сега разбрах защо много жени искат по-млади мъже. Защото тялото им е по-стегнато, кожата им е по-хубава, миришат по-хубаво от дъртите мъже с виснала кожа. Пък и определено са много по-издръжливи в любовната игра“, не спира да се хвали 40-годишната Наталия Кобилкина.

Рускинята все още мълчи къде и кога са се запознали с въпросния жребец. Не казва също дали той просто е играчка или има по-дългосрочни планове с него.

„В Италия не спря да вали. Тъкмо искаме да ходим някъде и да видим някои забележителности, започва да вали. Ядосах се и казах една молитва за оправяне на времето. И слънцето изгря, а гаджето ми каза, че съм вещица“, смее се доволно Кобилкина.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.