Навръх Коледа: Венцислава Тафкова показа… моцарели (Скандално фото)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/navrah-koleda-vencislava-tafkova-pokaza-mocareli-skandalno-foto/124188 LifeZone.bg
Навръх Коледа: Венцислава Тафкова показа… моцарели (Скандално фото)

И на най-светлият християнски празник Венцислава Тафкова не се сдържа

Миската, вместо да се смири или да помогне на нуждаещ се, се пусна чистак г@ла. Брюнетката наистина лъсна пошла и евтина, като направи това, което най-много си го умее-да се разголи.

Нищо, че мъжете с които е мачкала чаршафите и продължава да прави креватни упражнения, се отнасят към нея като към простакеса и  евтина изтривалка.

Докато хората се радват на празника и показват частица от домашния си уют и богати трапези, Венцито се пусна „както майка я е родила“ от хонелска стая. Вероятно с този, който ще я използва за кратко и след това, бегом марш или към женичката си, или към поредната в списъка му.

Дори да й се иска да сваля „дрехи и задръжки“перманентно, поне да не бе поднесла скандалното си фоно публично. И на всичкото отгоре така нежно и страстно е подхванала пухкавата възглавница, че отдалеч си личи, че й липсва романтиката в отношенията с мъжете.

Какво се опитва да покаже под възглавницата, стана ясно на всички. Благодат за мъжката част от потребителите на нета, но женската аудитория я накълва яко и то с право.

„Как може на този светъл празник да ни навира в очите ни силикона си“, беснеят в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.