Най-после: Актьорът Васил Михайлов прогледна!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/nay-posle-aktyorat-vasil-mihaylov-progledna/111039 LifeZone.bg
Най-после: Актьорът Васил Михайлов прогледна!

Васил Михайлов вече вижда

Екранният Петко войвода се оплакваше от силно влошено зрение. 85-актьор продължава да играе, но все повече закъсваше с очите. Лекарите му намерили катаракта, която обаче не може да се оперира и затова той трудно виждал. Това му пречело да си заучава ролите, затова той участвал в представления, на които знаел репликите от едно време.

Той продължава да играе във Военния театър, както и в Театър 199.Има представления до края на май, също и през юни.

Но наскоро той се снабдил със специални очила с жълти стъкла. Тях внуците му ги поръчали от чужбина по интернет и те му избистряли зрението, затова виждал много по-добре.Доскоро Васил Михайлов носел очила с тъмни стъкла и не мърдал никъде без тях. Но с новата придобивка той се чувствал много по-уверен и най-вече виждал доста по-добре от преди.

Прожекторите от театралната сцена били много опасни за неговото положение, поради което той не мърдал никъде без предишните си очила.

Преди дни големият актьор се появи на погребението на колежката си Емилия Радева. Там той беше с жълтите очила от чужбина и за радост на феновете си не се подпираше на бастун. Заради променливото и дъждовно време Михайлов носеше чадър, а походката му бе уверена. Големият актьор се оплакваше и от силни болки в краката, но процедурите с минерална вода изглежда са направи чудеса и той се чувствал като подмладен.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.