Не е лесно да си част от кралското семейство! Ето какви железни правила спазват

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ne-e-lesno-da-si-chast-ot-kralskoto-semeystvo-eto-kakvi-zhelezni-pravila-spazvat/133598 LifeZone.bg
Не е лесно да си част от кралското семейство! Ето какви железни правила спазват

Може и да мислите, че е забавно и най-вече безгрижно и богаташко да си част от кралското семейство

Това не е така, защото там се спазват железни правила. Традициите са вековни и който стане част от това семейство, трябва да им се подчинява безусловно.

Семейство Уиндзор останат верни на повечето протоколи, които да спазват по време на събития и вечери.

13 души не могат да седят на една маса, а приборите трябва да са подредени така, че да сигнализират на персонала, че са готови да се вдигнат. Дори чашата с чай трябва да се държи по определен начин.

Всяка година кралското семейство организира различни официални събития. Но има правила, които трябва да спазват.

Например те се явяват на събитието по йерархичен ред. Винаги първи пристига монархът, следван от съпругата си, ако тя присъства на събитието. След това идват принц Уилям и херцогиня Кейт и накрая всички останали.

Списъкът със сложни правила е по-дълъг при жените. На масата с монарха е забранено да се приключва яденето по-късно от него.Чиниите се прибират щом той се нахрани.Дори и най-малката  грешка може да причинява тревога за опетняване на кралската репутация.

Източник: Телеграф, Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.