Не една, а пет ретроградни планети ни измъчват това лято

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ne-edna-a-pet-retrogradni-planeti-ni-izmachvat-tova-lyato/113733 LifeZone.bg
Не една, а пет ретроградни планети ни измъчват това лято

Не една, а цели пет планети ни мъчат тези жарки летни дни

Спецовете предупреждават, че ходът назад носи конфликти, скандали, препречване на плановете. От 2 юли назад тръгна планетата Нептун. Спецовете предупреждават да не се прекалява с храна, нито с пиене, да се внимава за алергии, както и със забавления във вода. Сатурн също е тръгнал назад от 18 юли и така ще продължи до 3 ноември. Но тази година опасната му хватка няма да е толкова стряскаща. Смята се, че планетата внася ограничения за човека в много аспекти.

Освен това този период дава възможност да се преподредят приоритетите, да се вземат правилните решения, да се очертае пътят за бъдещето.

Важно е, защото Сатурн е отговорна за контрола, както и за материалното благополучие, и за дисциплината.

Затова по време на отпуската е добре да си правим сметката, за да не затънем в дългове и излишни борчове.

Като цяло периодът носи забавяне на ритъма, както и на предварително начертани проекти и идеи.

Следващата планета с ход назад е Плутон. Тя е ретроградна от първи май до 10 ноември. На всичкото отгоре минава и през Козирог, което ще донесе още бедствия и неприятности. Но тя е по-отдалечена планета и няма да окаже такова влияние на ритъма на живот. Докато ретроградния ход на Венера ще се усети.

Тя ще плува обратно от 27 юли до 4 септември. Периодът е подходящ за ремонт, рефинансиране на сметки, реконструкция на гардероба. Управлява интимните и бизнес отношенията. В края на лятото пакостливия Меркурий ще обърка комуникациите и транспорта от 23 август до 15 септември.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.