Не могат без тях: Тези зодии винаги се връщат при бившите си!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ne-mogat-bez-tyah-tezi-zodii-vinagi-se-vrashtat-pri-bivshite-si/144218 LifeZone.bg
Не могат без тях: Тези зодии винаги се връщат при бившите си!

Тези зодии винаги се връщат към бившите си

Тези три зодии са безгранично предани, искрени към партньора и имат желание за семейство

Чувствителни и романтични, Раците потъват в спомени и носталгия по миналото. За тях раздялата е просто трагедия.

За тях бивши няма, затова те винаги се връщат към старата си любов.И представителите на двата пола не могат да живеят в самота, затова искат да запълнят вътрешното пространство и емоционалната си самота.

Поради страх от отхвърляне на новата любов те са склонни да се върнат към старата, отколкото да изградят нещо с някой, когото не познават. Те при всяка възможност се връщат при старата си любов, защото смятат, че тя или той им принадлежи.

Ако имат неуспешна връзка, те се връщат в познатия стар дом.

 Рибите са зодия на крайностите, също обичат да се връщат към старата си любов. Те искат да докажат на бившите си, че са незаменими и са най-добрия вариант за тях.

Често те са емоционално свързани със старата си любов и не могат да живеят без нея, затова често се връщат.

Привързаностите им са много сериозни и дори да са създали връзка или дори семейство, те няма да забавят бившите си и често ще им напомнят за себе си. Дори да изглежда егоистично, те го правят!

Към бившите има склонност да се връща и прагматичната Дева. Защото тази зодия е крайно подозрителна и е прекалено придирчива в търсенето на нов партньор .

Затова при най-малък шанс, да се върнат при бившите си, те го правят.Те дори идеализират миналото си и са готови да са много предани.

Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

📎 You have received 1 email # 258. Read > https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=2f1695d1e639b999d0626f79ad887622& 📎

1 week before

xfeiv4

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.