Не й ли омръзна! Златка Райкова пак стана за резил

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ne-y-li-omrazna-zlatka-raykova-pak-stana-za-rezil/130396 LifeZone.bg
Не й ли омръзна! Златка Райкова пак стана за резил

Фасадност и поза, така може да се определи „душевността“ на Златка Райкова

Плеймейтката винаги е искала да изглежда класна, но стига само до външния вид и облеклото си. Русата бомба отново се „изхвърли“, като показа себе си в светлина, в която никога не е била наистина.

Тузарката не си „хвърля погледа“ на мъж, ако има мижави финансови възможности. Това го е доказала с креватите, през които е преминала и вкуса й към мъжете. Съпругът й Карен Хачатрян не е от особено заможните, само че такива са неговите родители.

Златка Райкова крие, че те все още не могат да я приемат радушно и с отворено сърце заради скандалното й минало. Но пък щедро отварят кесията си за да се чувства добре сина им, както и неговия син от Русата Златка.

Че са щедри хора го доказаха, като подариха на семейството на сина си почивка до Мексико. А Златка, по нрава си, не устоя да се покаже  и изфука с новите си дрешки и изрязан бански. И тук падна в собствения си капан.

Златка Райкова не спря да се фука с новите си дрешки и бански от световноизвестни марки, на баснословни цени…Само че, оказа се, че са просто реплики. Парцалките и изрязания бански са много добри реплики, но все пак реплики…Запознати разкриха, че тя ги купува от китайски сайтове, като цената им варира между 20 и 50 долара.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.