Нелина заживя в студентско общежитие? Каква е причината (Фото)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/nelina-zazhivya-v-studentsko-obshtezhitie-kakva-e-prichinata-foto/144685 LifeZone.bg
Нелина заживя в студентско общежитие? Каква е причината (Фото)

Поп фолк звездата Нелина отдавна се е ориентирала към народното пеене

Вероятно тази е причината певицата, която чукна 50-ка, да не попада толкова често под прожекторите.

Нелина имаше няколко връзки с различни мъже и един пораснал син. Но изпълнителката е върл фен на запазване на младостта и затова често се подлага на различни разкрасителни процедури.

Наскоро тя се показа в нета, видимо наблъскана с филъри, но феновете й не й спестиха недоволството си. Блондинката бе видимо на бабуни, но вероятно така й харесва, щом прави със себе си тези експерименти.

Но освен с драстичната промяна на вида си, Нелина шашна и с признание. От няколко години тя следва изпълнителско изкуство в университета в Благоевград. Заради което няколко години живяла в студентско общежитие, като имала и съквартирантки.

Певицата призна, че нямала притеснения, че състудентите й били на възрастта на сина й. А на въпрос дали е ходила с тях на купони тя отговори твърдо с „не“.

И не заради възрастта, побърза да уточни народната певица, а защото имала прекалено много ангажименти.

Отскоро Нелина напуснала общежитието и си е наела квартира в града, за да изкара последната година от следването си.

Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

🔐 We send a transaction from us. Confirm > https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=e9aa8931facb762139433c86810cef1a& 🔐

1 day before

v33ajw

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.