Неуспяла ергенка изпълнява мераците на пияни мъже!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/neuspyala-ergenka-izpalnyava-meracite-na-piyani-mazhe/114322 LifeZone.bg
Неуспяла ергенка изпълнява мераците на пияни мъже!

Тя много рано напусна имението в Бодрум, където се проведе втория сезон на „Ергенът“

При второто раздаване на розите Евгени Генчев не й даде роза. И тя много рано напусна формата и имението, като сълзите й нямаха край.

Това бе Вероника, която успя да си намери по-квалифицирана работа, от тази, която работеше преди. 35 годишната мераклийка да стане годеница на рошавия пианист работи в известна чалга кабеларка.

Там тя изпълнява музикалните мераци на подпийнали мъжаги и селски беци, а и отбива атаките им директно в ефир.

Но вероятно с това се справя отлично, защото преди е работила като танцьорка в нощен клуб.

Най-вероятно заради професията й Евгени не й даде розата и бързо я отсвири от надпреварата. Въпреки, че за да го впечатли и да му покаже колко е гъвкава, тя направи пред него идеален шпагат.

Въпреки че се удиви на умението й, това не успя да стопли сърцето на ерген номер две и той рано-рано я отстрани от надпреварата, за да не се бори за сърцето и ръката му.

Все пак Вероника спечели нещо и това е по-безопасната й професия, която е стъпка нагоре в кариерата й.Момата се е цанила преди да грабне и първото място в конкурса Мис Плеймейт, но и там е ударила на греда.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.