Никой не вярва на фолкаджийката Лияна (Лъсна чудовищното й лице)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/nikoy-ne-vyarva-na-folkadzhiykata-liyana-lasna-chudovishtnoto-y-lice/52958 LifeZone.bg
Никой не вярва на фолкаджийката Лияна (Лъсна чудовищното й лице)

Лияна отново е влюбена

Певицата се носи на крилете на любовта, но упорито крие новото си гадже. Тя обаче се сили да изглежда доста благоверна и примерна. Фолкаджийката дори бе забелязана на представлението на Джон Малкович в Народния театър.

Вероятно, пред новата си тръпка, тя иска да гради имидж на умна жена и то с благородна кръв.

Но все пак, въпреки всичките се напъни, поп фолк певицата не успява напълно да се „откъсне“ от предишния си образ. По-скоро от истинската си същност.

След като отново е влюбена, Лияна не спира да тръби, че е различна. И под разголените си снимки тя винаги поства мисли на велики умове, които разкриват смисъла на живота, човешки добродетели и морал. С тези сентенции изпълнителката често отъждествява себе си.

Наскоро тунингованата поп фолк звезда стигна дотам в обясненията си, че се похвали, че не изпитва злоба към никого в живота си и не била никак отмъстителна.

Да, ама не. Колкото и да върти миловидно очички, на поп фолк дивата почти никой не вярва.

Близки до Лияна разкриват, че братовчедката на Коцето била твърде отмъстителна. Красива и нежна на външен вид, тя била  крайна в омразата си. Можела дори да стигне  до крайности, както и да пристъпи законите.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.