Нова драма! Докато Сашка Васева се лекува, дъщеря й се разболя

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/nova-drama-dokato-sashka-vaseva-se-lekuva-dashterya-y-se-razbolya/119694 LifeZone.bg
Нова драма! Докато Сашка Васева се лекува, дъщеря й се разболя

Сашка Васева пристигна в България за да продължи лечението на очите си

Дупнишката мадона се завърна от Германия, където бе на преглед в клиниката, която извърши операцията й. Плътно до нея е съпругът й Христо Бакърджиев.Фолк фурията ще бъде прегледана и у нас от водещ спец по очни болести в Европа и света, белгиеца д-р Карл Клаес.Сашка Васева претърпя сложна и продължителна операция на мозъка, заради тумор.Той бе с големина на яйце и притискаше зрителния нерв, заради което певицата почти ослепя.

Тя бе оперирана в германска клиника, като съпругът й бе плътно до нея. Той се грижи всеотдайно за половинката си, за да се чувства  добре. След операцията последва и продължителна рехабилитация, като благодарение на нея тя вече вижда силуети.

Като всяка суетна жена, след като се почувствала малко по-добре, Сашка поискала да отиде на разкрасителни процедури.„Не я пуснах. Пазим се много от есенните вируси, както и от Ковид, който вече отново набира сили. Страним от събития, където има струпвания на много хора. Защото най-малкото заболяване може да влоши здравето на жена ми“, обясни причината съпругът на изпълнителката.

Той обаче е силно притеснен, че докато те са в България за лечение и прегледи, дъщеря им в Германия боледува и обикаля докторите.

„Дано не е Ковид, много се тревожим с майка й“, кръсти се Христо Бакърджиев.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.