Новата на Дарин Ангелов му постави ултиматум! „Златното момиче“ поиска обяснение

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/novata-na-darin-angelov-mu-postavi-ultimatum-zlatnoto-momiche-poiska-obyasnenie/135185 LifeZone.bg
Новата на Дарин Ангелов му постави ултиматум! „Златното момиче“ поиска обяснение

„Златното ни момиче“ Невяна Владинова е разстроена от отношението на Дарин Ангелов

Въпреки явните знаци и общите събития, които посещават двамата, Дарко продължава да не говори открито за любовта си с  гимнастичката.

Колкото и да мълчи обаче всички факти говорят, че той и Невяна не са просто приятели, а са гаджета.

Наскоро репортери отново „налазиха“ Дарко, като го попитаха директно какви са отношенията му със „златното момиче“, но той веднага смени темата.

Цялата тази реакция на актьора не се понравила на Невяна и тя провела доста сериозен разговор с него, дори му поставила ултиматум, разкриват близки до Дарко.

Той обаче й обяснил, че причината не е тя, нито че не срамува от нея, напротив. Реагирал по този начин, понеже се страхувал, от суеверие, да обяви наяве връзката си с Владинова.

„Дарин има страх да признае, че е с Невяна и двамата се обичат. Той ревниво крие личния си живот, защото не иска нещата да се повторят, както с бившата му съпруга“, споделят негови колеги.

Както знаем Дарин Ангелов две години кри, че е разведен с бившата си жена Антония Русева. Тя беше неговата голяма любов и той искаше двамата да остареят заедно.

Само че тя му сложи рога на няколко пъти, а той все пак й прости искаше да продължат като семейство. А за благодарност тя му сервира, че иска да го напусне окончателно.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.