Няма да познаете Ален Делон на тази снимка!А бе един от най-красивите мъже на планетата

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/nyama-da-poznaete-alen-delon-na-tazi-snimkaa-be-edin-ot-nay-krasivite-mazhe-na-planetata/132484 LifeZone.bg
Няма да познаете Ален Делон на тази снимка!А бе един от най-красивите мъже на планетата

Звездата на френското кино Ален Делон не е това, което беше в младостта си

88-годишната звезда на френското кино бе сред петте най-красиви мъже на планетата. Инсултът преди пет години и непрекъснатите боричкания на трите му деца за наследството му го съсипаха. Той  прилича на себе си.

Наскоро френският съд реши, че Ален Делон вече не може сам да управлява голямата си собственост и да се оправя в ежедневието. Затова за него се грижат специално обучени хора, понеже той  е съсипан физически.

И това си личи от снимката, която наскоро дъщеря му Анушка публикува в социалната мрежа. Тя е във война с братята си Антони и Ален-Фабиан, които обвиняват сестра си, че е скрила истинското здравословно състояние на татко им.

Но, за да повдигне настроението на баща си Анушка публикува фотото, което стъписа мнозина от феновете на голямата кинолегенда.

„Снимах татко с негово съгласие. Изпитах неописуема благодарност. Мисля, че е даже красив. Показах му снимката и той също се съгласи, че е страхотна.

Попитах го дали мога да я публикувам в мрежата и да я споделя с всички негови фенове по света, които се интересуват за  здравето му. Така че това стана само и единствено с негово съгласие“, написа емоционално под снимката неговата дъщеря.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.