Няма да я познаете!Обезобразената Дебора се превърна в страхотна мадама (Снимка)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/nyama-da-ya-poznaeteobezobrazenata-debora-se-prevarna-v-strahotna-madama-snimka/116392 LifeZone.bg
Няма да я познаете!Обезобразената Дебора се превърна в страхотна мадама (Снимка)

Обезобразената Дебора е напълно преобразена

Момичето, с което изрода Георги Георгиев се изгаври жестоко и наряза като парче месо.

Днес е коренно различна, истинска мадама. Не, белезите по тялото и по душата й не са отминали, но тя вече е направила първата си крачка. И тя е отново да се усмихва и да върви смело по живота си.

От изплашеното и стресирано момиче вече няма помен, а ни гледа на снимката, която тя качи във фейса, едно усмихнато и добре изглеждащо момиче. Това се е случило с помощта на хилядите хора, които изразиха подкрепата си към нея.

И сега Дебора Михайлова от Стара Загора е с напълно променена визия. Това стана с подаръка на известния фризьор Ивайло Колев. С перуката, която той й подари. Уродът Георги Георгиев й отне косата, като я острига до кожа, но сега тя отново е на главата й. И то не с нейния черен цвят, а с модения, леко червеникав оттенък.

„Направо е уникална, невероятна, чаровница. Дори този цвят на косата й отива повече, отколкото естествения й. Като разцъфнал цвят е!Убедени сме, че сега й предстоят най-прекрасните неща в живота й“, възхитени коментират фейсбукарите под снимката й в нета.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.