Обратен ефект: Симона предизвика омразата на аудиторията с тези снимки

Младата надежда на попфолка се съблече навръх празника на влюбените

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/obraten-efekt-simona-predizvika-omrazata-na-auditoriyata-s-tezi-snimki/127615 LifeZone.bg
Обратен ефект: Симона предизвика омразата на аудиторията с тези снимки

Младата надежда на попфолка се съблече навръх празника на влюбените

Симона приложи стар трик, за да подсили кариерата си. Тя пусна доста провокативни кадри, който са достойни за корицата на мъжко списание,

"Обичайте се, бъдете обичани и не прекалявайте с алкохола" – съветва младата надежда.  Тя се е снимала по червено прозрачно бельо,  което не прикрива почти нищо. В ръцете си държи картонени червени сърца. Не е ясно дали някой мъж е запленил сърцето й или е в очакване на голямата любов. Певиците от лейбъла на Галин са изключително потайни за любовния си живот.

Коментарите за фотосите на младата изпълнителка са противоречиви. Вместо ефект се получи дефект. Има такива, които са крайно  възмутени, че това хубаво и младо момиче прибягва до тези пошли трикове, с които цели повече последователи.

"Не мога да приема, че една певица трябва да се съблича по този начин и да дава пример на почитателите си. Безспорно това е лош пример. Чалгата по едно време се беше култивирала, но напоследък се връща отново там, откъдето започна всичко", гласи един от коментарите.

Имаше и такива, които свалиха снимките на телефоните си, за да подхранват мъжкото си  либидо.

 

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.