Омъжена миска напуска България: Там са бедни, но животът е много по-подреден

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/omazhena-miska-napuska-balgariya-tam-sa-bedni-no-zhivotat-e-mnogo-po-podreden/53223 LifeZone.bg
Омъжена миска напуска България: Там са бедни, но животът е много по-подреден

Една от най-красивите българки напуска България

Лейди България 2022 Мария Бойчева си е избрала място за живеене извън България. След като се върнала от екзотичната си ваканция на остров Бали, острова „влезнал трайно в нея“. Миската признава, че винаги е искала да живее на подобно приказно място.

„Хората там са много по-бедни, но много по-благодарни и животът е много по-уреден. Улиците са чисти  и много по-подредени. Всички не си радваха и въпреки бедността им ,местните са много позитивни и винаги усмихнати“, очарована е красавицата.

Семейството й е решило другата зима да се пресели на острова. Родителите вече избрали училище за сина им.

На острова Мария се запознала с много местни хора, имало и доста българи. Миската е възхитена и от културата на местните хора. Когато някой починел те се радвали,  а не скърбели. Знаели, че той отива на по-добро място и вярвали в прераждането.

Все още не може да забрави срещата си със слоновете. Тя била знакова, а Лейди България вече е категорична, че тези животни са много интелигентни същества и дори обичат да си играят с хората.

„Това е едно от най-силните ми преживявания“, споделя впечатленията си Мария Бойчева.

Посетила и храма "Тирта Емпул" с течащата вода. Според местните там се лекуват хора с болежки, за които не могат да им помогнат и докторите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.