Опасни лунни затъмнения ни атакуват през октомври(Как ни влияят?)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/opasni-lunni-zatamneniya-ni-atakuvat-prez-oktomvrikak-ni-vliyayat/117435 LifeZone.bg
Опасни лунни затъмнения ни атакуват през октомври(Как ни влияят?)

През октомври ни очакват две опасни лунни затъмнения

Първото настъпва на 14-ти октомври, в събота.То се случва, когато Луната премине между Земята и Слънцето. В резултат частично или напълно се блокира изображението на Слънцето и става по-невидимо за хората на планетата ни.

Пръстеновидното слънчево затъмнение става, когато видимият диаметър на Луната е по-малък от този на Слънцето.В резултат се блокира слънчевото затъмнение и то изглежда като пръстен.

В събота, на 23 октомври, ще има частично лунно затъмнение.

Ще се забележи над цяла Европа, също така голяма част от Азия и Африка.Също така в крайната точка на Източна Америка, както и запад от Австралия.

По думите на астролозите затъмненията влияят на хората. Те стават по-неразумни, също така не балансирани, не виждат ясно нещата.

Затова техният съвет е  да отложат нещата и да не вършат важни действия, особено такива, свързани с пари.

Доказано е, че слънчевите затъмнения увеличават риска от сърдечносъдови болести.Нараства стреса и напрежението между хората. По време на слънчевите затъмнения децата чувстват безсъние, страховете се увеличават.При възрастните хора може да почувстват промяна в настроението, чувстват раздразнителност  и умора.

По време на лунните затъмнения хората може да станат по-тревожни, да изпитат безпокойство, да станат подозрителни и депресия.Или да изпаднат в другата крайност-да станат буйни, агресивни и недоволни.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.