Оперираха Нина Добрев! Какво се случва с актрисата(Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/operiraha-nina-dobrev-kakvo-se-sluchva-s-aktrisatasnimki/135299 LifeZone.bg
Оперираха Нина Добрев! Какво се случва с актрисата(Снимки)

Нина Добрева винаги е обичала адреналина

Актрисата с български корени дори изпълнява сама някои от каскадите във филмите, в които участва.

На 20 май Нина Добрев пусна снимки, с които стресна феновете си. На едното фото в Инстаграм е яхнала черен мотоциклет. На другата вече е в болницата, обвързана със системи.

На снимката звездата от „Дневниците на вампира“ е с гипсиран крак  и с поставена шина на врата си. А на ръката й е закачена интервенозна система .

„Добре съм, но ми предстои доста дълго възстановяване“ , написа чаровницата под това фото, което сериозно притесни последователите си.

Тя бе оперирана преди две седмици и сега е в значително по-добро здравословно състояние.

„Операцията мина успешно. Благодаря на всички, които ме подкрепиха. Много благодаря за милите думи и пожелания , усетих вашата положителна енергия, която ми изпращахте. Това означава много повече, отколкото може да си представите“, написа актрисата под последната си снимка от болничното заведение.

Това не е първият инцидент за палавата красавица. През 2016 година Нина Добрев сподели снимка с голяма рана на крака си, на която обясни, че е пострадала по време на снимките на „Трите хикса: Отново в играта“.

Три години по-късно публикува кадри в социалната мрежа, на които се предвижда с патерици.

Източник: Марица, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.