Още преди края на шоуто: Кристина от „Ергенът“ се разприказва и шашна публиката

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/oshte-predi-kraya-na-shouto-kristina-ot-ergenat-se-razprikazva-i-shashna-publikata/132362 LifeZone.bg
Още преди края на шоуто: Кристина от „Ергенът“ се разприказва и шашна публиката

Кристина от „Ергенът“ не изтрая да свърши шоуто и се разприказва

Дали обаче това „откровение“ на гримьорката Кристина Евтимова няма да й „изяде главата“ и Алек да я остави без роза?

Варненката се оплака в нета от лошата храна, некачественото пиене и стреса, която съпътствал участничките в любовното предаване.

Заради което качила девет кила и казаното показа с колаж, с който доказа колко тежала като влиза в риалити продукцията и как излязла оттам.

„Стресът, на който бяхме подложени, беше огромен. Не се оплаквам, знам какво да очаквам, като влизах, но това надмина и най-смелите ми виждания. Спала съм максимум по четири часа, заради непрекъснатите снимки и още по-големите скандали.

Ядяхме готова храна, която ни даваха, не успявахме да си приготвяме домашна. А тя бе много вредна. От нерви започнах да ям много сладко, докато вкъщи се ограничавам и си позволявам парче торта на две седмици.

На коктейлите пиех вино, а аз не пия по принцип. Всичко това направи така, че качих толкова много килограми“, разказа Кристина.

Но се похвали, че щом излязла от формата, бързо влезнала във форма с упражнения и здравословна, домашно приготвена храна.

И посъветва бъдещите участнички сами ди си приготвят храната в къщата. Да хапват полезни неща, а не готови.Също и да не ядат, когато са ядосани и нервни.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.