Откровена до болка: Селена Гомес проговори за наедрялата си снага (Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/otkrovena-do-bolka-selena-gomes-progovori-za-naedryalata-si-snaga-snimki/125898 LifeZone.bg
Откровена до болка: Селена Гомес проговори за наедрялата си снага (Снимки)

Селена Гомес проговори за теглото си

Откровена до болка, младата певица и актриса най-после призна за проблема.

Тя коментира, като качи поредица от снимки в Инстаграм, с които показа как се е променяло тялото й през годините.В първата снимка, която е преди години, Селена Гомес е слаба и по бански.

„Разбрах, че повече никога няма да изглеждам така“. След което пусна снимки, на които вече е качила доста килограми.

„Не съм перфектна, но се гордея с това, което съм. Понякога забравям, че е добре да бъда себе си“, написа под тях звездата.

Недоброжелателите често нападат актрисата в мрежата, заради теглото и тялото й. Но тя винаги се старае да гледа на нещата от позитивната страна, като споделя позитивни послания в мрежата.

След като се появи на редовните награди на „Златен глобус“ през януари 2023 година, 31-годишната актриса получи доста негативни коментари за външния си вид.

„Оценявай лицето и тялото, което имаш, това бих казала на по-младото си аз.Може да не си като всички останали, но тава си ти, гордей се със себе си“, отговори на нападките тя. Поради усложнения от лупус Селена Гомес претърпя бъбречна трансплантация през 2017 година.

„Имам лупус, проблеми с бъбреците, високо кръвно, боря се с много здравословни проблеми. Комбинацията от лекарства и болести промениха тялото ми“, обясни Селена Гомес.

Източник: 24 часа

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.