Отново: Деми Мур си хвана 13 години по-млад топ готвач! (Фото)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/otnovo-demi-mur-si-hvana-13-godini-po-mlad-top-gotvach-foto/138207 LifeZone.bg
Отново: Деми Мур си хвана 13 години по-млад топ готвач! (Фото)

Деми Мур отново се носи на крилете на любовта

Холивудската актриса отново е влюбена и пак си е хванала по-млад мъж. 61-годишната Деми Мур върти любов с 13-години по.младият от нея готвач Даниел Хам.

Швейцарецът има вериги ресторанти в Ню Йорк и не само това. Освен че развива успешен ресторантьорския бизнес, чаровникът пише готварски книги и се занимава с благотворителност.

Звездната двойка афишира връзката си, като се появиха заедно на Седмицата на модата в Париж.

Двамата са страстно влюбени, но има и известни препятствия в любовта им. И причината не е в любовта им, а в професионалната им заетост.

Въпреки че Даниел е много ангажиран с ресторантите си, той винаги намира време за романтични вечери с любимата си. Преди готвача Деми Мур имаше също връзка с доста по-млад мъж.

През 2005 година актрисата се омъжи за актьора Аштън Кътчър, който също бе доста по-.млад от нея. Двамата се разведоха няколко години по-късно, през 2011 година. А причината се оказа, че Кътчър кичил с огромни рога бившата си съпруга.

Деми Мур има още един брак, с актьора Брус Уилис. Тя не го изоставя, като често прекарва време с него, общите им дъщери и новото му семейство.

Брус Уилис прекрати кариерата си, когато бе диагностициран с  фронтотемпорална деменция. Болестта е нелечимо мозъчно заболяване, при която се уврежда речта и двигателните му способности.

Източник: Ретро, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.