Отслабналият Геро се изцепи: Искам да играя коцкар! (А жена му)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/otslabnaliyat-gero-se-izcepi-iskam-da-igraya-kockar-a-zhena-mu/144107 LifeZone.bg
Отслабналият Геро се изцепи: Искам да играя коцкар! (А жена му)

Герасим Георгиев-Геро вече не е същият

Пълният актьор вече е в миналото. Днес той е слаб, с 60 кила надолу, рус и свеж. И с изместена центровка в съзнанието си.

„Стига вече с образи на дебелаци в театъра! Не искам да съм мечка, нито да играя Санчо Панса! Искам да играя любовник, коцкар, да има цуни-гуни и тем подобни удоволствия“, изцепи се в типичния си стил актьора.

Как ще реагира на думите му половинката, дивят се феновете му. Е, през годините Геро се е доказал като верен  и отговорен мъж и той има стабилно семейство. Ама знае ли човек, като вече е драстично втален, пък и блондин, намигат зевзеци в нета.

Е, дано и той да не кривне наистина извън брачното ложе, след драстичната си промяна. Но според потребителите на нета Геро изглеждаше много по-добре, когато бе пълен.

И е обяснимо, защото след такава драстична промяна кожата увисва неминуемо. И трябва доста време грижи и третиране с добавки, за да се възстанови.

Герасим Георгиев обаче се подложи на операция за отслабване не от суета, а заради здравето си. Актьорът твърдеше, че заради наднорменото си тегло се появили проблеми като диабет, високо кръвно налягане и други здравословни болежки.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.