П@рноактрисата Диана Габровска готова за Биг Брадър!Обеща огромни изненади

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/p-at-rnoaktrisata-diana-gabrovska-gotova-za-big-bradarobeshta-ogromni-iznenadi/128756 LifeZone.bg
П@рноактрисата Диана Габровска готова за Биг Брадър!Обеща огромни изненади

Бившата кандидат-кметица на Момин проход и настояща п@рноактриса Диана Габровска е готова за шоу

Тя е категорична, че би пристъпила прага на Къщата на Големия брат, стига да я поканят. След дълго затишие шоуто се очаква да се завърне при засилен интерес на зрителите.

Според слуховете обаче Габровска ще е една от сигурните участници в скандалджийското предаване и вече е дала съгласието си за участие.

Тя обясни, че е гледала старите епизоди. Не винаги те са били интересни, защото всичко зависило от участниците. При по-екзотични персони вероятността шоуто да ескалира по гледаемост е напълно възможна.

„напълно съм убедена, че поканата от страна на продуцентите да участвам и аз в шоуто е оправдана. Обещавам да ги разцепя…по гледаемост“, заяви п@рнозвездата.

Габровска се похвали  ис нов филм, в която участва. В него тя е част от двойка, която се среща с друга двойка. След кратки разговори всички се навиват да го направят заедно.

А на въпрос дали биха очаквали зрителите да видят с@кс в продукцията тя се усмихна многозначително, като подчерта, че е много интересно да й задават подобен въпрос.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.