Пак греда! Цената на къщата на Милко Калайджиев падна наполовина, купувач няма

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/pak-greda-cenata-na-kashtata-na-milko-kalaydzhiev-padna-napolovina-kupuvach-nyama/119018 LifeZone.bg
Пак греда! Цената на къщата на Милко Калайджиев падна наполовина, купувач няма

Къщата на Милко Калайджиев пак е на тезгяха

НАП за трети път прави опити да продаде къщата му за селски туризъм в родопското село Мезек.

Този път продажната цена е свалена на триста бона, като първоначалната оферта бе за 600 000 лева. Но заради мижавият интерес към имота на поп фолк певеца  и липсата на купувачи, мизата е свалена наполовина.

Свалянето на цената е заради постулатите в Националната агенция за приходите-НАП.Тази цена обаче е първоначалната за търга, като ще я получи този купувач, който плати най-много за къщата.

Офертите за имота на чалга изпълнителя ще започне да се приемат в НАП от 23 октомври, като крайният срок е  предпоследният ден на този месец. Кандидатите трябва да вложат 60 бона депозит. Тайният търг стартира на 6 ноември.

Къщата за гости на алтернативен туризъм на Милко Калайджиев е с площ от над 300 квадрата. Разполага с пет комфортно обзаведени стаи, в които има климатик, телевизор, интернет, цифрова телевизия. Всяка от стаите притежава собствен санитарен възел с душ кабина.

НАП започна да продава къщите за гости, които са построени с европари, след проверка на фонд „Земеделие“.Тогава бе установено, че Милко Калайджиев трябва да върне сума от над триста бона, заради неизпълнение на условията на договора. Преди това певецът бе заявил, че всичко около къщата му е изрядно  и не се притеснява от нищо.

Източник:Хотарена

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.