Пак скандализира: Бианка Ченсори се разходи без дрехи из Париж (СНИМКИ)

Половинката на Кание Уест отново разголи всичко

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/pak-skandalizira-bianka-chensori-se-razhodi-bez-drehi-iz-parizh-snimki/136411 LifeZone.bg
Пак скандализира: Бианка Ченсори се разходи без дрехи из Париж (СНИМКИ)

Половинката на Кание Уест отново разголи всичко

Бившата архитектка на Yeezy, 29-годишната Бианка Ченсори, излезе навън, носейки съвсем малко в четвъртък вечер, когато посети горещата точка на знаменитостите Джиджи Парис в Париж, Франция.

Тя носеше само чифт чорапогащници, които едва покриваха горната половина на тялото ѝ за нощното ѝ излизане без съпруга ѝ Кание Уест. Съчета монохромната визия с чифт подходящи цветни капризи и високи токчета. Все още демонстрира и новата си розова прическа.

Цензори за първи път показа къдравия си розов боб, когато излезе във Франция с Уест в сряда.

Както обикновено, тя не оставяше много на въображението. По време на това излизане тя носеше прозрачно трико, което имаше нисък гръб и едва покриваше задните ѝ части.

Ченсори, която се омъжи за рапъра "Yeezus" през декември 2022 г., заложи на минимални аксесоари и носеше прозрачни токчета с каишки.

Уест носеше торбест бял потник. Той допълни изцяло покриващата визия с маска за лице.

По-рано този месец двойката беше забелязана на романтична среща в ресторант със звезди "Мишлен" във Флоренция, Италия.

Половинката на Уест носеше прозрачно пластмасово наметало, наподобяващо пончо, без нищо под него за вечерята им в Il Palagio, разположен в хотел Four Seasons Firenze.

Източник: pagesix.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.