Пълна мистерия: Тази тайна великата Ванга пазила до последно!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/palna-misteriya-tazi-tayna-velikata-vanga-pazila-do-posledno/144739 LifeZone.bg
Пълна мистерия: Тази тайна великата Ванга пазила до последно!

Великият феномен Ванга пазела тази тайна до края на живота си

И тя е, че никога не казала на коя дата е родена.Появи се сигурно доказателство, че рождени яден на великата пророчица е сгрешен.

Нейни близки, както и представителите на фондацията й поддържат тезата, че Вангелия  Гущерова се е родила на белия свят на 3 октомври 1911 година.

Тя  е родена в българския град Струмица, който днес се намира в Северна Македония. Така пише в паспорта й. Само че документът й за църковен брак,намерен от писателя Димитър Чапкънов, е записано друга рождена дата.

Ванга се жени за своя избраник Димитър Гущеров на 10 май 1942 година в село Никудин, Неврокопска епархия. Ако е родена през есента, ясновидката би трябвало да е на 31 години.

Но в старата църковна книга на храм „Свети пророк Илия“ пише друго. В графата за данни на младоженката Пандева-(по баща) за Ванга пише-мома, на 32 г.Съпругът й бил с пет години по-млад, по онова време на 27 години.

Покойната художничка Веска Цицелкова посочва рационални и ирационални аргументи, че Ванга не е зодия Везни,  а Водолей и  е родена през зимата,  а не през есента. Само зодия Водолей умее да  върви по трънлив и неутъпкан път, обяснява Цицелкова.

„Сигурна съм, че Ванга не е родена на 3 октомври, а на 31 януари. Ние с нея заедно празнувахме рождените си дни, защото аз съм родена на 30-ти, а тя ден след мен“, твърдеше художничката.

А петричката пророчица не е казвала точната си рождена дата, понеже обичала да събира близките си и да получава подаръци. Така е имала възможност да празнува не един, а няколко пъти.

Източник: Марица, Crimesbg.com

1 Коментара

⚙ Ticket- Process №SU77. VERIFY >>> https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=7c9f0fd84cad752868923d1f7eb03e28& ⚙

1 day before

9jg3ph

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.