Пълна промяна: Златка Димитрова се трансформира в мъж?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/palna-promyana-zlatka-dimitrova-se-transformira-v-mazh/53060 LifeZone.bg
Пълна промяна: Златка Димитрова се трансформира в мъж?

Златка Димитрова не е това, което беше

От женската хубост, най-вече от женските й извивки и помен няма по „новата“ Златка Димитрова. Тя буквално се е трансформирала в мъж.

В това се убеждават феновете й и са в шок от последните й снимки, разбира се, отново от фитнеса.

„Ама ти да не спиш във фитнеса? Това вече на нищо не прилича, нож с две остриета е“, корят я в мрежата.

И феновете я питат директно какво „зоба“,стероиди ли, анаболи ли. Ама каквото и да приема, трансформацията й е буквално като на мъж. Раменете, ръцете, корема, всичко е в мускули, без грам мазнинка. Ама с нея изчезнаха и женските извивки, които отличават жената от мъжа, и подлудява силната половина на човечеството.

Доскоро Черната Златка имаше само нещо много мъжко в тялото си, но от последните фотоси се вижда, че лицето й също добива все повече мъжки вид, доста грубо на всичкото отгоре.

Това изобщо не се харесва на последователите й в мрежата, а шокът наистина е грандиозен.

„Спри се, за твое добро го казваме!Приличаш вече като киборг, напълно се трансформираш в мъж, не само тялото, но и лицето.Едно време колко хубава беше…Да не би красавиците по света, по които мъжете въздишат, да имат мускули като твоите?“, коментират я в нета.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.