Памела Андересън: Десетилетия бях в депресия

Актрисата прави фурор с най-новия си филм „Последната шоугърла“, режисиран от Джия Копола

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/pamela-anderesan-desetiletiya-byah-v-depresiya/144369 LifeZone.bg
Памела Андересън: Десетилетия бях в депресия

Актрисата прави фурор с най-новия си филм „Последната шоугърла“, режисиран от Джия Копола

Получила най-добрите отзиви в кариерата си, Андерсън разказва за битката си с депресията, за неочаквания си успех на Бродуей и как всичко това е довело до сегашния ѝ триумф.

Памела Андерсън не е чужда на светлината на прожекторите, но последната ѝ роля в „Последното момиче на шоуто“ завърта глави и подготвя почвата за това, което някои наричат „Памела ренесанс“.

На филмовия фестивал в Цюрих, където получи престижната награда „Златно око“, Андерсън сподели сърдечния си път от времето на „Спасители на плажа“ до дебюта си на Бродуей, а сега и до филмовото си признание.

„Никога не съм мислила, че ще бъда на сцената и ще получавам такава награда“, каза Андерсън. „Просто искам да продължа да работя. Вълнувам се да правя повече.“

Тя продължи: „Сега гледам на това и ми се струва, че от „Спасители на плажа“ стигнах до Бродуей. Не знам какво се е случило между тях, всичко е една голяма мъгла. Просто съм щастлива, че съм тук, в този момент, защото мисля, че съм имала депресия в продължение на няколко десетилетия.“

Въпреки предизвикателствата тя изразява огромна благодарност за сегашното си състояние, като подчертава, че периодът от живота ѝ е бил „едно голямо размиване“ между емблематичната ѝ роля в „Спасители на плажа“ и революционния ѝ дебют на Бродуей в „Чикаго“ като „Рокси Харт“ през 2022 г.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.