Папи Ханс изпадна в депресия

Дори и Сара вече не успява да му помогне

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/papi-hans-izpadna-v-depresiya/54977 LifeZone.bg
Папи Ханс изпадна в депресия

Дори и Сара вече не успява да му помогне

Малцина са наясно с факта, че Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, е изключително критичен към себе си.

 

Не крие, че в последно време често му се случва да изпадне в лошо настроение. Ядосва се, че нито една от новите му песни не е достигнала успеха на първия му и най-голям хит „Кекс“.

 

Заради несполуката в професионален план, Папи Ханс е изпаднал в тежка депресия. Твърди, че в момента излиза от най-трудния период в живота си и подчертава, че не е излязъл, а излиза.

Признава, че не може да се зарадва на нищо, макар и да се е напънал, но уверява, че не е успял. 

 

В последно време му става все по-неприятно да поддържа усмихнатата си Инстаграм поза, което е проблем, тъй като по всяка вероятност ще изгуби поне няколко инфлуенсърски договора.

 

Предвид цялото това преживяване, вади философският извод, че хората често страдат по-дълго, отколкото трябва, тъй като ги е страх да погледнат в най-затънтените кътчета на съзнанието си, защото са слаби и ги е страх да го признаят. И защото ги е страх да приемат, че абсолютно винаги проблемът е в тях.

 

Мълвата носи, че тежката му депресия се отразява пагубно и на връзката му със Сара Драгулева, която той определя като „истински ангел“, не само визуално, а и по душа. Напоследък обаче дори и на нея й писнало да търпи кривото му настроение. Дори наскоро била на почивка с приятели в Гърция, за да се разведри, а в същото време Константин бил във Франция, но по работа.

 

Макар Сара все повече да се старае да му помогне да изплува от дупката, той се затварял все повече и повече в себе си. Опитвал се обаче да изрази това, което чувства чрез музиката си. 

Самият той неведнъж е признавал, че има доста труден характер

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.