Парис Хилтън: Не искам децата ми да приличат на мен

Наследницата споделя сина си Финикс и дъщеря си Лондон със съпруга си Картър Рум

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/paris-hiltan-ne-iskam-decata-mi-da-prilichat-na-men/130435 LifeZone.bg
Парис Хилтън: Не искам децата ми да приличат на мен

Наследницата споделя сина си Финикс и дъщеря си Лондон със съпруга си Картър Рум

Парис Хилтън иска децата ѝ да израснат в по-добър свят от нейния.

Докато присъстваше на четвъртата среща на върха "Ден на неразумния разговор" на Пропър Дейли в Лос Анджелис в понеделник, към мултихиперката се присъедини главният хирург на САЩ д-р Вивек Мурти в панела, озаглавен "Да страдаш сам". По време на панела Хилтън сподели, че иска двете ѝ деца "да растат в свят, който е добър", което за нея включва по-малко социални медии.

"Искам децата ми да се чувстват обичани и виждани и да искат да бъдат следващото поколение, което носи позитивизъм на света, да имат големи сърца и да обичат", споделя Хилтън. "Това е нещо, което е наистина важно за мен."

"А също и да живеят в свят извън социалните медии и да са постоянно на телефона си. Затова смятам, че това наистина отнема много от децата. Децата вече не излизат навън и не играят толкова много, защото всички са толкова заети с телефоните си." – добавя тя.

"Затова се надявам, че децата ми няма да бъдат толкова пристрастени към социалните медии, колкото съм аз", казва Хилтън.

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.