Парис Хилтън отбелязва първата си Коледа като майка (СНИМКА)

Звездата от "Влюбеният Париж" е майка и на 5-седмична дъщеря Лондон, но все още не е показала лицето на новороденото в социалните мрежи

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/paris-hiltan-otbelyazva-parvata-si-koleda-kato-mayka-snimka/124113 LifeZone.bg
Парис Хилтън отбелязва първата си Коледа като майка (СНИМКА)

Звездата от "Влюбеният Париж" е майка и на 5-седмична дъщеря Лондон, но все още не е показала лицето на новороденото в социалните мрежи

Парис Хилтън се е отдала на всичко за първата си Коледа като майка. Риалити звездата, която има две деца със съпруга си Картър Рум: 11-месечен син Финикс Барън и 5-седмична дъщеря Лондон Мерилин, сподели поглед към семейните си празненства по време на празника в поредица от видеоклипове, споделени в нейната Instagram Story.

В понеделник тя се похвали с цялата си блестяща коледна украса, включително с високата коледна елха в преддверието си, препълнена с подаръци за малките ѝ деца (включително две моторни коли с марката Hilton, персонализирани с имената на Финикс и Лондон, естествено).

Въпреки че 42-годишната Хилтън не е документирала отварянето на подаръците на Коледа, тя е заснела малкия Финикс, който играе на стълбите с баща си до кутията на Chanel с дръпната панделка. "Весела Коледа", каза певицата на "Звездите са слепи".

Феникс носеше чифт яркочервени коледни пижами с надпис "Cutesy Crew", бродиран с бели шевици. Родителите му подхождаха на неговата естетика със собствените си пижами, като и двамата носеха червената карирана двойка, която носеха за коледната си картичка. Хилтън допълни външния вид с червена подходяща шапка на Playboy с буквите "RB" върху тях.

По-късно семейството отиде в дома на сестра си Ники Хилтън, където празнуваха заедно с децата ѝ: дъщерите Лили-Грейс Виктория, на 6 години, и Теодора "Теди" Мерилин, на 5 години, и сина ѝ, чието име тя все още не е разкрила.

Източник:  people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.