Петък, 13-и е! Какво не бива да правите на този ден

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/petak-13-i-e-kakvo-ne-biva-da-pravite-na-tozi-den/142496 LifeZone.bg
Петък, 13-и е! Какво не бива да правите на този ден

Днес е петък, 13-и и окултистите съветват какво да не правите

Това е мистичен ден и един от най-опасните в календара.Смята се, че на този ден особено активни са злите сили и това може да доведе до неприятни, дори застрашаващи живота, ситуации.

Според спецовете негативните влияния се увеличават, а психическото и физическо състояние на хората се влошава.За вещиците това е бил „професионален ден“, защото тогава чувствали прилив на сила.

На този ден не бива да се захващате с гадаене и магически ритуали. Защото манипулацията може да е негативна, а нещата да се обърнат срещу вас.Най-опасният метод е  гадаене с огледала, защото може да активирате тъмните сили.

В моменти на безпокойство и страх не поглеждайте през лявото рамо. Винаги има демони, които чакат да бъдат забелязани.

На този ден може да загубите всичко, което имате, затова не играйте хазарт. Спечелите ли определена сума в този ден, похарчете я  и не само за близките си.

В петък, 13-и е забранено да взимате или давате пари на заем.Защото така рискувате да дадете финансовия си успех и щастието си,  и да изпитате финансови затруднения.

На този ден не разказвайте сънищата си, колкото и да ви се иска. Защото може да се лишите от жизнените си сили. На този ден не се карайте с никого, така ще изживеете само хармонична атмосфера.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.