Петя Дикова шокира: С Илиян се загаджили заради манджи!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/petya-dikova-shokira-s-iliyan-se-zagadzhili-zaradi-mandzhi/137836 LifeZone.bg
Петя Дикова шокира: С Илиян се загаджили заради манджи!

Петя Дикова и Илиян Любомиров се смятат за едно от сплотените и стабилни звездни семейство

Щерката на с@кс символа, актрисата Аня Пенчева и спортния журналист Сашо Диков, и поета Илиян Любомиров се радват на две момчета, които отглеждат.

Само че водещата имала огромен страх от забременяване и износване на бебета. Петя Дикова призна, че страдала от Хашимото, тоест имала хормонални проблеми с щитовидната жлеза.

Заради което се притеснявала от забременяване, износване на плода, здравето на бъдещото бебе и дори от самото раждане.

Поради тази причина се страхувала да стана майка. Само че когато това се случило, половинката й Илиян Любомиров бил този, който й давал кураж непрекъснато.

„Изпитвах неистов ужас, след като разбрах, че съм бременна. Страхувах се поради тези причини и заради заболяването на щитовидната ми жлеза.

Но Илиян бе плътно до мен, не спираше да ми дава кураж и да ме успокоява. Вероятно и той много се е страхувал, ама с нищо не го показа“, разкри част от личния си живот Пипи.

А двамата се загаджили, като той й изпратил бележка, че много обича мусака и пълнени чушки. Преди това тя мислила, че той  е сгоден.

„Е, тези манджи умеех за готвя, така и му отговорих. После той ме покани на среща и така се започна“, връща лентата назад Петя Дикова.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.