Пластичен хирург се подигра с Роси Кирилова( Шок снимка)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/plastichen-hirurg-se-podigra-s-rosi-kirilova-shok-snimka/52788 LifeZone.bg
Пластичен хирург се подигра с Роси Кирилова( Шок снимка)

Роси Кирилова е обезобразена

Любимата певица от миналото не прилича на себе си. От миловидността на Росица Кирилова не е останал и помен. Певицата е обезобразена с ботокс. Скулите й са толкова високо, че буквално закриват очите й.

Изпълнителката на „Боса по асфалта“ изплаши феновете си, като се появи в шоуто „Като две капки вода“.

„Това Роси Кирилова ли е? Не може да бъде, направо не е същата. Защо  е позволила така пластичния хирург да я обезобрази“, питаха се зрителите на шоуто, където присъстваше и певицата.

Естрадната звезда винаги е казвала, че не е противничка на пластичните интервенции. Вероятно, по силата на модата и тя се е изкушила да върне времето назад и  е легнала под ножа. Но този, който  е извършил интервенцията я е направил толкова нескопосано, че визията й няма нищо общо с предишната и то с отрицателен знак, клатят глава свидетели.

Доскоро Роси Кирилова разчиташе на естествената си хубост  и феновете я приемаха такава, каквато я е създала природата.

Но това залитане по модерните пластични корекции видимо й  е изиграло лоша шега.

„Да отиде да си иска парите от пластичния хирург, който я е обезобразил. Тази физиономия е плашеща, няма нищо общо с чаровната изпълнителка“, пишат гневни форумци в мрежата.

Източник: Лупа.бг

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.