Подобно на Борис Дали: И Илиян Тупалката крие син (СНИМКА)

Щастието обича тишината!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/podobno-na-boris-dali-i-iliyan-tupalkata-krie-sin-snimka/138037 LifeZone.bg
Подобно на Борис Дали: И Илиян Тупалката крие син (СНИМКА)

Щастието обича тишината!

Илиян се оказа доста суеверен. До момента се знаеше публично, че има едно дете. Да, но истината се оказа друга. Има и второ, а новината дойде директно от неговия профил в социалните мрежи.

Изпълнителят на „Името ти“ публикува  миловиден кадър, от което стана ясно какво щастие  екрил в продължение на година. Сега празнувва рожден ден на второто си дете – момченце.

"Щастието обича тишината… Но на днешния ден точно преди една година, ти се сбъдна и БОГ ме дари с второто ми момченце! Сега една година по-късно, мога милион пъти дa благодаря, че те има!“- написа Илиян в профила си.

Благодаря за всеки вълшебен ден, за всички усмивки и за това, че избра точно нас за твои родители! Честит Рожден Ден, Мариянчо! Обичаме те много!", пише Илиян под кадъра, който, очаквано, получи вълна от честитки и приятно изненадани реакции от страна на последователите му.

“Мога да кажа, че на тази възраст, на 4-ия етаж както се казва, вече имам съвсем друг поглед за живота. Осмислил съм много неща и съм благодарен за всичко, което ми се е случило и което ми се случва. Благодарен съм за дарбата, която ми е дал Бог и че мога да радвам хората. Всичко е много осъзнато, истинско и се чувствам цял и щастлив” – подчертава той.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.