Поп фолк сензация влиза в „Денсинг старс“!Кои са останалите участнички(Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/pop-folk-senzaciya-vliza-v-densing-starskoi-sa-ostanalite-uchastnichkisnimki/124942 LifeZone.bg
Поп фолк сензация влиза в „Денсинг старс“!Кои са останалите участнички(Снимки)

Денсинг старс подлуди звездите!

След няколкогодишен покой, танцувалното шоу се завръща смощен рестарт. И  е очаквано от любителите на кръшните ритми и танцувални умения.

Безспорно участничките, които имена са известни досега, се отличават с упоритост и нахъсаност да победят.

Сред първите, заявили мерак за участие, са телевизионната водеща Натали Трифонова, както и поп певицата Гери-Никол. Спряга се и името на нейната колежка Дара, също така и на холивудската сензация, българската актриса Мария Бакалова.

Но още едно име изскочи сред кандидатките за слава. И това е на младата поп фолк надежда Лидия. Откритието на Галин и гаджето на рапъра Наско Колев било готово на всичко, но да победи. Според слуховете тя дори ходела на уроци по танци, в желанието си да грабне първото място от танцувалната продукция „Денсинг старс“.

Според слуховете нейния приятел Наско Колев не бил съгласен любимата му да се мята сластно пред жадните погледи на мъжката публика и тези, които щели да се състезават с нея на дансинга.

Но въпреки нежеланието му, русото изкушение не се съобразило с  ревността му и се записала за участие. Лицето й било на рекламата на Би Ти Ви, с която обяви триумфалното завръщане на шоуто.

Организаторите обещават една експлозия от емоции и нова светлина, в които ще видим неподозираните лица на звездите в шоуто.

Източник: Шоу.блиц.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.