Порно експертката на НЕК Елена Бончева назначена от любовника си Ясен Василев

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/porno-ekspertkata-na-nek-elena-boncheva-naznachena-ot-lyubovnika-si-yasen-vasilev-2/53840 LifeZone.bg
Порно експертката на НЕК Елена Бончева назначена от любовника си Ясен Василев

Порнографският модел Елена Бончева, която е назначена като технически сътрудник в дирекция „Обществени поръчки“ в централата на НЕК, не е случаен човек и публичната гавра с нея може да излезе солена за колежката й, която си позволи да тиражира снимките из фейсбук. Проучване на Флагман.бг установи, че фотомоделката, която все още е студентка в Техническия университет в София, но вече е назначена със заплата от 3 000 лева като съвестен и добър професионалист в държавната електрическа компания, наистина е любовница, но не на висопоставена фигура от държавната фирма.

Елена е изключила телефоните си и връзка с нея е невъзможна, но ние успяхме да стигнем до покровителя й. Казва се Ясен Василев, на 36 години, бургазлия. Бил богат. Василев нашумя през 2010 г., когато бизнесът му с инвестиции в недвижими имоти бе в апогея си. Инвеститор е във вилни селища в Кошарица, Лозенец и Равда, така също и в бургаския Бизнесцентър Вая. Именно от този период, когато все още е семеен с бургазлийката Невена и двамата имат малко 5-годишно момченце, датира и извънбрачната му връзка с Елена.

„Никой от елита на моделките из Бургас не я е чувал тази жена, не допускахме, че е снимана за Плейбой, защото тук се знаем и нея никой не я е виждал“, казват известни миски и собственички на агенции. Снимките й били повече порнография, отколкото еротика.

Не успяхме да издирим и съученички на Елена в Бургас. Оказа се, че плейбойката е от Нови пазар, родителите й са разведени. Очевидно се срамува от произхода си и затова във фейсбук се ппредставя за бургазлийка. Майка й живее и работи в Кипър. "Не знаем какво средно образование има момичето, ама викаше, че ще учи висше в София, преди да се изселят с Ясен преди една година", коментират запознати. Джиткала из Бургас и околностите с лъскаво Ауди А8, подарък от щедрия любовник. Всъщност Елена е била за малко студентка в Шуменския педагогически университет, ако се вярва на визитките й от порносписанията. Невъзможно е да го е завършила, защото пък сега твърди, че е студентка в Техническия в София.

„Вярно е, че във фейсбукпрофила й е отбелязано като родно място Бургас, но доколкото ми е известно Елена не е бургазлийка, познавам я добре покрай Ясен“, сподели един от влиятелните бизнесмени на Бургас, приятел на Ясен.

Всъщност в подземния свят не е тайна, че бизнесът на Ясен тръгва мощно около 2008 г., дотогава е най-обикновен чиновник в клон на белгийска фирма в ромския кв. Комлука. Има данни, че първите пари, които е инвестирал – първоначално в дистрибуция на горива, а после и в строителното предприемачество, са предоставени кеш от наследника на виден сикаджийски бос.

През 2010 г. Елена, тогава 21-годишна, има корици из порносписанията, но става и бизнесдама, тя дори организира пресконференция като изкрючителен представител на фирма „Напкин“, дистрибутираща луксозни хавлии и кърпи за яхти. Вече не е тайна, че тя е любовница на Ясен.

Наскоро Ясен Василев е получил развод с бургазлийката Невена и окончателно се е изселил с Елена в столицата. Вероятно именно той е издействал и поста за нея.

„Напълно нормални хора са, Елена е готина и не виждам защо така я оплюха“, казват за тях хора, които ги познават.

Определено контактите на Ясен с хора от новото правителство са имали значение за престижния пост на Елена.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.