Потрес в „Съдебен спор“: Дори Жоро Игнатов онемя от тези двамата (Фото)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/potres-v-sadeben-spor-dori-zhoro-ignatov-onemya-ot-tezi-dvamata-foto/133536 LifeZone.bg
Потрес в „Съдебен спор“: Дори Жоро Игнатов онемя от тези двамата (Фото)

Вероятно Жоро Игнатов има желязна психика

Редакторът и адвокат на единственото юридическо издание по Нова е видял какво ли не. През микрофона и студиото на предаването са идвали какви ли не хора, с какви ли не шантави и страховити казуси. Но днешния епизод буквално „изби рибата“ и накара дори врелият и кипял в какви ли не каши Жоро Игнатов да загуби ума и дума.

На банките днес в студиото се изправиха Калоян и Мариела от Плевен, които се караха заради децата си и кой да поеме попечителството над тях.

Мариела има общо шест деца, като само последните две-на шест и седем години, са от Калоян. Тя го обвини, че й бил сутеньор, не скри че преди осем години упражнявала най-древната професия, за да храни децата си и че той бил все пиян, като ги биел-нея и децата, затова го зарязала.

Той отрече всичко това да е истина, пожела да вземе при себе си децата си и я обвини, че е немарлива и негрижовна майка. Тъй като не успели да разрешат семейните войни помежду си, двамата потърсили Жоро Игнатов и се озоваха в студиото.

Но всички в залата изпаднаха в ступор, когато Мариела и Калоян се обвиниха взаимно, че си показвали срамотиите пред децата си. А след тези признания и взаимни обвинения не само Жоро Игнатов онемя, ами и останалите в студиото.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.