Позорно изритаха Радина Червенова от Би Ти Ви!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/pozorno-izritaha-radina-chervenova-ot-bi-ti-vi/116567 LifeZone.bg
Позорно изритаха Радина Червенова от Би Ти Ви!

Радина Червенова е изритана от Би Ти Ви

Малко преди старта на новия сезон телевизионната звезда разбрала, че вече няма да е част от екипа на „Преди обед“. Продуцентът Георги Тошев се кълнеше, че дългогодишната говорителка отново ще е на екран, но това не се случи. На стола й сяда млада и неизвестна амбиция, която била жадна за медийно внимание.

Журналистката тежко приела вестта за своето сваляне от ефир. Тя водеше две успешни рубрики-за известни българи от миналото, а другата за взаимоотношенията между хората.

Макар да е в пенсионна възраст от две години, сега тя била изпратена в пенсия принудително от ръководството.

Преди две години тя започна работа в Би Ти Ви след тежка лична драма. Радина Червенова бе диагностицирана с рак на гърдата.

След което на два пъти се оперира и последваха няколко терапии. По същото време бе в развод със съпруга си Коко Каменоров, който по  това време заживя  и с друга жена. След любовната афера обаче той поиска прошка от Радина и тя си го прибра отново.

След като се възстанови от тежката диагноза, Червенова отново грейна на екрана, а зрителите бяха във възторг.Сега обаче тя е отстранена от работа, а мястото й заела непозната млада журналистка.

Радина Червенова обаче се е отдала на другата си страст. Тя подготвя за печат първата си авторска книга.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.