Пред Мон Дьо: Русата Златка се разголи и показа истинския лик на Благой!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/pred-mon-dyo-rusata-zlatka-se-razgoli-i-pokaza-istinskiya-lik-na-blagoy/137694 LifeZone.bg
Пред Мон Дьо: Русата Златка се разголи и показа истинския лик на Благой!

Преди часове Златка Райкова застана пред Мон Дьо

Още с появата си преди 18 години тя остави траен знак в мъжките сърца. Като се окичи с титлата Мис Плеймейт и се разсъблече за  много мъжки списания, заради което бе обвинена във всички земни грехове.

Но въпреки главоломната слава тя стана жертва на известността, защото премина през много капани.

Но пред Мон Дьо тя заяви, че появата на съпруга й Карен Хачатрян е най-разумната и осъзната любов в живота й. За което е благодарна на Бог и всички велики сили във Вселената.

„Аз винаги съм била хулиганка, но сега използвам тази енергия само там, където трябва. Преди бях тъпачка, дори простачка.

Срам ме е от много неща, които съм казвала и правила. Но човек се развива, ако може и изкарва това, което има вътре. И то само ако го носи, а не да се показва такъв, какъвто никога не е бил“, заяви Русата Златка.

И няма как разговора да не се насочи към бащата на първия й син-Благой Георгиев.

„Той не е такъв, какъвто е пред камерите. Вечно нахилен, умира да го снимат, да позира. Но изгаснат ли прожекторите, той става пълен егоист, егоцентрик, нищо и никой не го интересува, дори децата му.

Той е нарцис  и знам, че това е диагноза. А как умее да обижда и да говори гадни приказки, ум да ти зайде“, сподели русата фурия.

И затова с него агресирала, като копнеела кошмара най-после да свърши.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.