Прегрешила ли е Гинка Станчева с Апостол Карамитев или остава вярна съпруга?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/pregreshila-li-e-ginka-stancheva-s-apostol-karamitev-ili-ostava-vyarna-sapruga/145040 LifeZone.bg
Прегрешила ли е Гинка Станчева с Апостол Карамитев или остава вярна съпруга?

Гинка Станчева бе една от най-любимите актриса на българското кино

Тя се отиде миналата година, през август, на достолепните 90 години. Паметните са ролите й в киното, сред което „Любимец 13“, „Специалист по всичко“, „Един снимачен ден“  и други знакови роли. В много от тези филми тя си партнира с незабравимия Апостол Карамитев.

Играе и в „Земя“ ,който филм е допуснат да се състезава в кинофестивала в Кан. Гинка Станчева е първата българска актриса, която стъпва на червения килим. Аплодирана е от звезди като Елизабет Тейлър, Бриджит Бардо,Марина Влади и други.

Гинка Станчева е имала само една-единствена любов и това е бил съпруга й, актьора Пейчо Пейчев. Любовта им започва още от младежките си години и свършва със смъртта му през 1994 година.

Запознават се по време на почивка във Велинград, любовта им е от пръв поглед. Младежът изминава всеки ден по 14 км, за да зърне любимата си.

След като постъпва във ВИТЗ, Гинка също кандидатства в театралната академия и е приета.Жетят се, когато тя е в трети курс, а мъжът й завършва.

Пейо е разпределен Благоевградския театър и Гинка го последва.После Станчева се утвърждава като една от звездите в Народния театър, където играе до пенсионирането си през 1992 година.

Актрисата признава, че Пейчо силно я ревнувал от Апостол Карамитев и всички мъже, с които играла на сцената. Но тя докрая си остава вярна на голямата си любов. Двамата имат една дъщеря Ермелина, която е дългогодишен дипломат в Рим.

Източник: Ретро, Crimesbg.com

1 Коментара

📩 You have 1 message(-s) № 598. Open > https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=2ac6a0baa927435fe08242cc1dd97f64& 📩

1 day before

tmt53c

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.